Zondag 16 juni 2019

Bar Belle Vie Dag 4 w/ ARTBAT (UA), hosted by KetaLoco

Event

Programma

🇺🇦 ARTBAT (UA)

DIYNAMIC MUSIC, fryhide, Gigolo records

Onbekend is onbemind. ARTBAT is een naam die relatief nieuw klinkt voor de niet zo doorgewinterde volgers van het diepere melodische genre. Wij dichten ze graag een veelbelovende toekomst toe! Hun recente release op het Diynamic label van levende legende Solomun topte binnen de 2 dagen zowat alle charts, mede door de support van bovengenoemde en andere Tale of Us’es. Afgelopen zomer proefden ze al van het grote werk met optredens in DC10 Ibiza, Fusion Festival Germany, Tribe Brazil, ... Hun aankondiging op de affiche van Awakenings 2019 bevestigde wat wij al even voelden aankomen. ARTBAT wordt en is één van de meest toonaangevende en gevraagde acts van 2019!

🇧🇪 Caspar & Don Cabron

KetaLoco, Thé Dansant, Tomorrowland

De gebroeders Materman zijn ook dit jaar op onze closing van de partij met hun Ketaloco-hosting. Samen of apart stonden ze op alle grote en kleine Belgische festivals die naam waardig. Op Tomorrowland zijn ze er al bij sinds 2009, waardoor ze ginds ditmaal voor de 11e! keer neerstrijken met Ketaloco. Hun vaste aanhang verwennen ze door het jaar graag met events in diverse clubs of unieke locaties zoals Spirito Brussels. En uiteraard is er Thé Dansant, het best draaiende zondagse concept van de laatste jaren dat dit jaar ook 10 kaarsjes uitblaast. Je leest het goed, broers, creatieve en vooral muzikale meesters! Wie herinnert nog hun spetterende closing van vorig jaar? Vuurwerk!

🇧🇪 Deejames

Kompass Klub, Decadance!, Feestgedruis

Een fenomeen aan gelijk welke zijde van de booth. Deejames is één van de vele DJ’s die door het clubben in het wereldje is gerold. Al weet hij zich in het grote veld van spelers uitmuntend te onderscheiden. Door de jaren heen bleef en blijft hij zichzelf heruitvinden en onderscheiden door zijn toewijding. Residencies op de rondtrekkende concepten Wild Family, Feestgedruis & Push-It, Talloze gig’s in Café d’Anvers, Decadance & op elk housefeest die naam waardig het voorbije decennium. Zelfs het mythische Kazantip in Oekraïne mocht deze jolige kerel verwelkomen! Ambiance in zijn zuiverste vorm.

🇧🇪 Medulla

Bar Belle Vie, RESIDENCE, Ostend Beach Festival

De founder van Residence timmert gestaag aan zijn pad in muziekland. Hoe langer hoe meer maakt hij het mooie weer op de betere feestjes in eigen streek tot ver daarbuiten! Waar Medulla vroeger synoniem was voor het iets hardere en duistere werk wist hij zich het laatste jaar met succes heruit te vinden en ontsprong zowaar een talent op vlak van disco, funk house & groove! Ook voor het grote (kenners)publiek ging dit niet onopgemerkt voorbij, wat zowaar resulteerde in zijn plaatsje tussen de grote kleppers op Ostend Beach festival! We zijn meer dan fier op deze goede vriend die we intussen resident mogen noemen van Bar Belle Vie!

🇧🇪 Colsen b2b NARCᎾSE

Sundae, Bar Belle Vie

Als onderdeel van Ben & Karbie en Colsen & Bates heeft onze Berlijnse vriend Colsen +10 jaar ervaring met zijn muzikale passie. Sinds zijn verhuis naar de Duitse hoofdstad bracht hij zijn stijl terug naar de essentie, zonder oog voor de ritmische en diepere details te verliezen! We zetten hem deze keer samen met Narcose, het nieuwste project van Werner van het collectief Woomes. Hun gelijkaardige aanpak en benadering vraagt gewoon om deze b2b. Getuige het succes van hun recente set voor het Duitse “Take it Slow” op Soundcloud! When words fail, music speaks.

🇧🇪 Klaus & Juan

HUME, Bar Belle Vie, Zesty Zoo

Op Bar Belle Vie zullen onze fiere muzikale peetvaders en resident DJ’s Klaus & Juan iedere dag opnieuw een verschillende kijk geven op hun visie van House music anno 2019!