Vrijdag 14 juni 2019

Bar Belle Vie Dag 3 w/ Dennis Cruz (ES), Arado (DE), Nukov & Yelmet, ...

Event

Programma

🇪🇸 Dennis Cruz (ES)

Solid Grooves, Hot Creations, Moon Harbour, Snatch

De enorme hoeveelheid kwaliteitsvolle en vernieuwende tracks die Dennis Cruz de laatste jaren op de wereld losliet, maken hem één van de meest geprezen DJ/producers van de laatste jaren. 3e Beste Tech House artiest volgens Beatport en de 2e “most charted artist” volgens Resident Advisor zijn titels waar velen over dromen. Jaarlijks reist Don Cruz de continenten af om te spelen op & in ‘s werelds grootste festivals & clubs zoals Tomorrowland & Fabric Londen. Dit jaar staat dus ook Bar Belle Vie op zijn lijstje waar hij komt demonstreren waarom hij wereldwijd zo hoog aangeschreven staat. Proud to have him!

🇩🇪 Arado (DE)

Desolat Music Group, Moon Harbour, Snatch, Avotre

in 2009 verscheen hij met zijn 1e release meteen op Loco Dice’s Desolat label en Arado had meteen de wereld aan zijn voeten. Hits zoals “Strange Neighbours” hoor je nog vaak verschijnen in sets van The Martinez Brothers en andere Marco Carola’s. Zijn langlopende residency in de 102 Club in Neuss ziet hij als een verplichting ten opzichte van zijn vaste schare fans in en rond zijn homebase Keulen. Op Kiesgrube, hét open air event net over Duitse grens, is hij ook een graag geziene gast en gangmaker voor de groten der aarde.

🇧🇪 Nukov & Yelmet

Sirkus, Moon Harbour, Hot Creations

Waar te beginnen.. Deze Oostendse trots heeft wel al menig woelig water doorvaren! Resident geweest in Café d’Anvers, Kompass Klub en de ter ziele gegane Krush. Releases op het label van levende legende Jamie Jones (Hot Creations) en Mathias Tanzmann’s Moon Harbour. Gigs gaande van de Ants Stage op Tomorrowland tot op de Space Terrace in Ibiza. Hun eigenste concept Sirkus in de Rave Cave. Ze doen het allemaal met verve! Maar bovenal, een kenmerkende “jacking” stijl die niemand onberoerd laat! Nukov & Yelmet have a groove!

🇧🇪 Woomes

Bar Belle Vie, Thé Dansant

Dit powerduo is één van de weinigen die er ook voor het 3e jaar op rij bij is op Bar Belle Vie. Werner & Noomes vonden elkaar tijdens hun studie diergeneeskunde waar hun gemeenschappelijke smaak & honger naar de betere dansplaat hen verenigde achter de decks. wat resulteerde is een resem gigs van aan de kust tot in het diepe binnenland! Onlangs gaven ze het startschot van Thé Dansant Steampunk in een uitverkochte Kompass en in Juni zijn ze er ook bij ons opnieuw “geiren bij”.

🇧🇪 Pablito

Sundae

Een man bij wie het verzamelen van het zwarte goud in het bloed zit. Pablito’s platenkast puilt uit van de meest diverse vinyls. Van vergeten klassiekers over minder gekende doch doeltreffende gems tot de nieuwste Lo-Fi knallers, hij mixt ze naadloos aan elkaar dezer dagen. Sloot recentelijk met verve de bomvolle afterparty van Museumnacht af in Charlatan en heeft met zijn concept Sundae één van de sterkst groeiende en gehypete events van het laatste jaar op zijn portfolio.

🇧🇪 Klaus & Juan

Bar Belle Vie, Zesty Zoo

Op Bar Belle Vie zullen onze fiere muzikale peetvaders en resident DJ’s Klaus & Juan iedere dag opnieuw een verschillende kijk geven op hun visie van House music anno 2019!