Zaterdag 1 juni 2019

Bar Belle Vie Dag 2 w/ Technasia (FR), Niels Feijen, Iris Menza, ...

Event

Programma

🇫🇷 Technasia (FR)

Snatch Records, Toolroom Records, Suara

Dag 2 zal van een passend slot worden voorzien door Charles Siegling, beter bekend als Technasia! De in Parijs residerende Technasia is de “lone survivor” van een vroeger duoproject onder dezelfde naam. DJ’en op topniveau is een méér dan full-time engagement dat Charles naar de beste clubs en festivals brengt wereldwijd. Wie met de regelmaat van de klok in Warung Beach Club, Womb Tokyo, Tresor Berlin of onze eigenste Fuse in Brussel gevraagd wordt is een topspeler binnen zijn genre. Ook op ons favoriete eiland, Ibiza, speelt hij op grootste concepten zoals Cocoon & Elrow in megadancings als Space en Amnesia! Rijkhalzend tellen we af naar de performance van deze kanjer.

🇧🇪 Niels Feijen

Club Vaag, TELL NO ONE -, UNDER

De uit Noord-Brabant afkomstige Niels Feijen is woonachtig in ‘T Stad waar hij ook zijn residency heeft in ‘s lands gezelligste kelder: Club Vaag. Daarnaast runt hij verschillende succesvolle concepten zoals UNDER, HMEWRK & Tell No One waarmee hij laatst naar Zodiak trok in Brussel. Zijn gevarieerde sets en kunde om zich in gelijk wel timeslot uit de slag te trekken, maken hem een graag geziene gast in binnen- en buitenland. La Rocca, Toffler Rotterdam, Complex Maastricht, Ostend Beach, Tomorrowland, Extrema Outdoor, ... Genoeg troeven om zijn komst naar Bar Belle Vie te rechtvaardigen! Expect the unexpected!

🇧🇪 Iris Menza

Deep In You Music, Paracou

Limburgse schone met internationale uitstraling. Ook wel eens één van Vlaanderen meest ervaren en geskillde DJ’s genoemd. Iris Menza staat sinds vele jaren op de voorgrond van het Belgische House gebeuren. Ze draaide op de Terrace van de meest legendarische club tot op heden, Space Ibiza, en pendelt van tegenwoordig wekelijks tussen Amsterdam, Vlaanderen en talloze Duitse clubs om haar schare fans te plezieren. Je herkent haar meteen aan haar specifieke sound gevoed door diepe basslines. Intussen schopte ze het tot resident bij het Duitse “Deep In You” en joinde ze het eveneens Duitse Paracou Agency waarop ze binnenkort zal gaan releasen. Quality guaranteed!

🇧🇪 Jaen

Haus, Outsiderz

De sound die deze jonge kerel voortbrengt met zijn geruisloze overgangen & natuurlijke cool is er één van het kaliber waar we ons bij Bar Belle Vie graag mee vereenzelvigen. Erbij sinds het prille begin, en mét reden! Wie kan er op zijn 20 jaar zeggen reeds Resident te zijn in Nijdrop, een begrip op vlak van jeugdhuiswerking, en er de vrijheid en het vertrouwen te krijgen verschillende events zoals Haus & Outsiderz te mogen organiseren. Check er zijn giglist van de voorbije jaren even op na en je geeft het ons graag na.. A star on the rise?

🇧🇪 Lance Vance

Café Charlatan, Balaton Sound Official

Wie geregeld eens de beentjes losgooit in het Gentse kruiste Lance Vance ongetwijfeld al op zijn pad. Kwam tijdens de laatste jaren van Decadance tot het besef dat hij nog beter aardt in de DJ-booth dan ervoor. Speelde deze zomer nog tijdens Journey of Sound op het Balaton Sound festival aan het gelijknamige meer in Hongarije. Dezer dagen zie je hem geregeld aan het werk in Charlatan, Bar des Amis of gelijk waar hij zijn aanstekelijke vibes mag brengen. Let’s dance with Lance Vance!

🇧🇪 Klaus & Juan

Bar Belle Vie, Zesty Zoo

Op Bar Belle Vie zullen onze fiere muzikale peetvaders en resident DJ’s Klaus & Juan iedere dag opnieuw een verschillende kijk geven op hun visie van House music anno 2019!