Woensdag 29 mei 2019

Bar Belle Vie Dag 1 w/ Flashmob (IT) & Makam (NL)

Event

Programma

🇮🇹 Flashmob (IT)

Flashmob Records, Hot Creations, Defected

In de zomer van 2012 kwam Flashmob uit het niets met de release “Need In Me” op het wereldbefaamde Defected. Een beter startschot van zijn carrière kon de nederige Italiaan zich niet wensen wanneer het prompt tot “Record Of The Year” werd gebombardeerd. In de afgelopen jaren wist Allesandro Magani zijn sound te verfijnen wat regelmatig resulteert in “floorfillers” die wereldwijd door de boxen schallen. Afgelopen zomer stond zijn “The Lone Brazilian” (Hot Creations) nog gedurende enkele weken op #1 in de charts & met de vele beloftevolle releases die 2019 voor hem in petto heeft vonden we de tijd rijp deze legende naar BBV te halen! Come on satisfy the need in me, baby!

🇳🇱 Makam (NL)

Amulett, Talismann, Dekmantel, Sushitech

De uit Den Haag afkomstige Makam is een globetrottende muzikale duizendpoot zoals je ze nog zelden tegenkomt. Als resident van de legendarische clubs “Trouw” (intussen jammer genoeg gesloten) & “De School” in Amsterdam en het al even iconische Dekmantel festival kan je makkelijk stellen dat hij aan de top staat van de hedendaagse Hollandse underground. Zijn diverse smaak & geloofde skills brengen hem jaarlijks naar de verste uithoeken van onze planeet om zijn klasse te gaan demonstreren! Enorm blij deze aan jullie te mogen presenteren op Bar Belle Vie.

🇧🇪 Jackie Léon

Abstrkt, Journey of Sound, Zesty Zoo

Twee vrolijke zielen die nog meer opvrolijken bij het ontdekken van nieuwe muzikale parels. Een ontembare eetlust voor muziek in combinatie met een eclectische smaak is wat het ware hart van Jackie Léon zou kunnen worden genoemd. Elektronische muziek, house, een vleugje “jazziness”, organische geluiden, ... Maar bovenal een algehele vrije mindset, die zich richt op de schoonheid van dit alles.

🇧🇪 Bates & Sax

Bar Belle Vie

Bates valt onder de noemer “musical mastermind” die weinig of geen introductie nodig heeft in onze contreien. Sinds meer dan een decennium zet hij menig dansvloer moeiteloos naar zijn hand. Tevens was en is hij een bevoorrecht getuige van de opkomst en teloorgang van diverse stijlen en stromingen binnen de elektronische muziek. Voor de gelegenheid graaft hij letterlijk en figuurlijk wat dieper in zijn collectie om vergezeld van een uitstekend koperblazer om het vuur aan de lont te steken op onze opening!

🇧🇪 Medulla b2b Wifaru

Bar Belle Vie, Sundae

De muzikale debatten van onze 3de jaargang Bar Belle Vie worden geopend met een primeur! Nooit eerder deelden het beste wat Schellebelle en Eindhoven te bieden hebben de decks, maar hun uniformiteit smeekte naar onze mening om een muzikale symbiose. Funk, Groove & Disco zijn de keywords waarmee deze kerels zich graag laten associëren. ‘’Groove is in the heart’’.

🇧🇪 Klaus & Juan

Bar Belle Vie, Zesty Zoo

De fiere muzikale peetvaders achter Bar Belle Vie zijn uiteraard ook dit jaar weer onze vaste resident DJ’s. Hun gedeelde passie voor alles wat met de term “underground” kan omschreven worden werd het begin van iets moois. Door de jaren heen vinkten ze heel wat clubs of events in de streek meermaals af van hun bucket-list. Afgelopen zomer mochten ze hun kunstjes op Zesty Zoo (Kompass) & in de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert (Thé Dansant) vertonen. Dit jaar staan ze voor hetzelfde concept onder meer on stage naast de Middeleeuwse abdij van Villers-La-Ville. Unieke plaatsjes voor unieke plaatjes!