Praktische Informatie

Alles wat je moet weten

Festival

DATUM & TIJD

Woensdag 29 mei 2019 vanaf 16u tot 3u
Zaterdag 1 juni 2019 vanaf 16u tot 3u
Vrijdag 14 juni 2019 vanaf 16u tot 3u
Zondag 16 juni 2019 vanaf 12u tot 23u

 

LOCATIE

Bar Belle Vie 2019 vindt net zoals in 2018 plaats op het terrein achter het sociaal huis/gemeentehuis van Wichelen.

Adres: Oud Dorp 2, 9260 Wichelen (Oost-Vlaanderen, BE)

 

LEEFTIJDSGRENS (+18!)

Bar Belle Vie is enkel toegankelijk voor personen die 18 jaar of ouder zijn op de dag van het evenement. Bij twijfel kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden door één van onze vergunde bewakingsagenten. Mocht je dit niet willen, dan zal de toegang tot Bar Belle Vie je geweigerd worden.

 

PARTNER WORDEN?

Wil je jouw bedrijf of product promoten of zie je een samenwerking met Bar Belle Vie wel zitten? Overweeg dan om partner te worden. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info[at]wearehume.be.

Bekijk hier onze huidige lijst van partners.

 

BUURTBEWONER?

Woon je in de buurt van het evenement en heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met de organisatie via info[at]wearehume.be, wij staan je graag te woord.

 

Transport

PARKEREN

Binnenkort meer info.

 

MET DE FIETS

Fietsers kunnen hun stalen ros parkeren op de speciaal daarvoor voorziene fietsparking, gelegen vooraan aan het sociaal huis/gemeentehuis. Doe je fiets op slot, dit is geen bewaakte fietsenparking en wij zijn als organisatie ook niet verantwoordelijk bij diefstal.

 

OPENBAAR VERVOER

Binnenkort meer info.

 

KOM JE TE VOET?

Mogen we dan vriendelijk vragen om bij het betreden van Bar Belle Vie jouw stapschoenen om te wisselen met jouw dansschoenen?

 

Terrein

DECORATIE

Bij Bar Belle Vie besteden we graag een groot deel van onze tijd, aandacht en budget aan de inkleding en decoratie van ons terrein. Indien iemand hier opzettelijke schade of vernieling zou toe aanbrengen, dan kan je verzocht worden om het terrein definitief te verlaten.

 

OMGEVING & MILIEU

We houden graag iedereen te vriend, maar je weet wat ze zeggen: “beter een goede buur, dan een verre vriend”. Wij hebben dus ook ontzettend veel respect voor het terrein, de omgeving en de buurtbewoners. We verwachten van onze bezoekers dan ook hetzelfde. Zowel binnen- als buiten onze “festivalmuren”.

Bewaar ook je respect voor het milieu en de natuur en gooi nooit zomaar je vuil op de grond of op de openbare weg. Wij voorzien voldoende afvalbakken, maak hier dan ook gebruik van.

 

HUISREGLEMENT

Hou rekening met toegangscontrole door professionele bewakingsagenten en/of politie. De toegang tot Bar Belle Vie kan je ten allen tijde ontzegd kan worden indien je de regels niet naleeft.

Volgende zaken zijn niet toegelaten:

  • Eigen drank & eten
  • Wapens
  • Drugs
  • Huisdieren
  • Slechte vibes
  • Naar huis rijden onder invloed

 

NULTOLERANTIE VOOR DRUGS

Het is verboden om tijdens Bar Belle Vie drugs te gebruiken, te dealen of in je bezit te hebben. Indien je op één van deze zaken betrapt wordt, zal je verzocht worden om ons terrein te verlaten. Er zal streng op worden toegezien dat niemand deze regels overtreedt.

 

BUITEN = BUITEN

Hou er rekening mee dat eens je het terrein verlaat, dit definitief is. Dit doen wij om misbruik (binnen, buiten, binnen, buiten, …) te voorkomen en om de omgeving & buurtbewoners te respecteren. Op het terrein zijn alle voorzieningen (top DJ’s, topmuziek, eten, drinken, toiletten, …) aanwezig, tenzij je naar huis gaat is het dus volgens ons niet nodig om het terrein tussendoor te verlaten.

 

PUBLICITEIT: FLYERS & POSTERS

Uit respect voor onze sponsors en partners kunnen wij anderen niet toestaan om gedurende Bar Belle Vie reclame te maken door middel van flyers te verspreiden of posters op te hangen. Indien je graag jouw eigen event wil promoten, contacteer dan tijdig op voorhand de organisatie. Wil je jouw bedrijf of product promoten? Overweeg dan om partner te worden van Bar Belle Vie. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info[at]wearehume.be.

Bekijk hier onze huidige lijst van partners.

 

MOBIELE CAMERABEWAKING

Mede om een versterkt veiligheidsgevoel & een goede gemoedsrust te creëren, mede om ten allen tijde een oogje in het zeil te kunnen houden en om (enkel!) indien nodig bepaalde gebeurtenissen te kunnen terugkijken, plaatst onze partner BVK-Security mobiele camerabewaking op ons terrein. Deze camera’s zullen gedurende onze volledig opbouw- & afbouwperiode en uiteraard ook tijdens het evenement alle verdachte handelingen registreren (data later te bepalen). Deze beelden zijn enkel toegankelijk voor de organisatie van Bar Belle Vie en BVK-Security, maar kunnen indien dit nodig wordt geacht wel beschikbaar worden gesteld aan de politie en het gerecht.

 

VEILIGHEID

Om de veiligheid te garanderen tijdens Bar Belle Vie werken wij samen met een bewakingsfirma. Zij worden aangevuld met ons eigen team van vrijwillige stewards, die gedurende het volledige evenement op het terrein aanwezig zullen zijn.

 

VZW Hume

Bar Belle Vie is een initiatief van vzw HUME.

E-mail: info[at]wearehume.be
Facebook: facebook.com/barbellevie
Hoofdzetel: Heide 25, 9260 Wichelen (BE)
BTW: BE 0648 904 759
Hoofdbestuur: Jens Blondeel, Stijn Van den Bogaert, Dieter Claus, Jonas Galle & Frederik Vermeulen