Frequently Asked Questions

Een antwoord op al je vragen

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd om toegang te krijgen is 18 jaar. Dit is een strikte regel en iedereen die jonger is dan 18 jaar op de dag van aanvang van het evenement, zelfs vergezeld van een volwassene, zal de toegang geweigerd worden.

 

Waar & wanneer vindt Bar Belle Vie plaats?

LOCATIE

Op het terrein achter het sociaal huis (gemeentehuis). Dit is ter hoogte van Oud Dorp 2, 9260 Wichelen (Oost-Vlaanderen, België)

 

WEEKEND 1

  • Woensdag 29 mei 2019 vanaf 16u00 tot 03u00
  • Zaterdag 1 juni 2019 vanaf 16u00 tot 03u00

 

WEEKEND 2

  • Vrijdag 14 juni 2019 vanaf 16u00 tot 03u00
  • Zondag 16 juni 2019 vanaf 12u00 tot 23u00

 

Welk soort tickets zijn er?

  • COMBITICKETS: €50
  • DAGTICKETS: €15 voorverkoop (€20 aan de kassa)
  • LOUNGE PACKAGES: €60 p.p.

 

Waar koop ik tickets?

Via onze website: www.barbellevie.be/tickets

 

Waar kan ik parkeren?

AUTO

Wij voorzien een parking (weide) voor bezoekers op het kruispunt van de Brugstraat en het Moleken. Let op: plaatsen zijn hier beperkt.

Indien de parking vol staat, gelieve een plaatsje te zoeken in de omliggende straten. (Respecteer steeds de parkeer-en verkeersregels!)

 

FIETS

Fietsers kunnen hun stalen ros parkeren op de speciaal daarvoor voorziene fietsparking, gelegen vooraan aan het sociaal huis/gemeentehuis.

 

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Jazeker. Er is een treinstation in Wichelen, gelegen op 10-15min. wandelafstand van het festival. (Opgelet: treinen stoppen hier niet in het weekend!)

Kom je liever met de bus? Dan is er een bushalte ter hoogte van de kapel in de Margote in Wichelen. Deze bushalte bevindt zich op slechts 200 meter van ons terrein.

 

Kan ik ter plaatse eten?

Uiteraard. De catering op Bar Belle Vie wordt gewoontegetrouw verzorgd door Food In Style en zal dus zonder twijfel tot in de puntjes verzorgd zijn. Niet alleen je oren, maar ook je smaakpapillen zullen dus ongeëvenaard geprikkeld worden.

 

Nog een vraag?

Contacteer ons gerust.

E-mail: info[at]wearehume.be
Facebook: https://www.facebook.com/barbellevie