Zondag 27 mei 2018

Hosted by Ketaloco

Event

Programma

Nico Morano

Atmosphere Records, Tomorrowland

De Belgische koning van de melodische house muziek en voornaamste lid van Atmosphere Recordings doet sinds enkele jaren menig wenkbrauw fronsen in binnen- en buitenland.

Deze nationale held staat dit jaar tot 3 keer toe op Tomorrowland, zowel op de KetaLoco- als op de Mainstage!!, en hij mag zowaar zijn eigen podium hosten.

Do we need to say more?

Caspar b2b Don Cabron

Ketaloco, Thé Dansant, Tomorrowland

De gebroeders Materman zijn dé drijvende kracht achter het meest succesvolle zondagse concept van de laatste jaren: Thé Dansant.

Tevens zijn ze het brein achter Ketaloco, wat door de jaren heen is uitgegroeid tot een vaste waarde op Tomorrowland met hun eigen stage. Closings zijn een specialiteit als geen ander, we geven ze dan ook graag de eer en het genoegen om een formidabel slotoffensief te voorzien voor #BBV18.

Woomes

Decadance, Bar Belle Vie

Werner & Naomi of Wernie & Noomes aka Woomes wisten zich de laatste jaren uit het niets op te werken tot een erg geapprecieerd duo waar geen dansvloer nog geheimen voor heeft. Van de Kust tot in het verre binnenland zijn ze intussen een begrip voor een stevige portie amusement, zowel voor als achter de draaitafels.

Diegene die erbij waren op de laatste dag van Bar Belle Vie vorig jaar weten wat er hen te wachten staat... Ambiance!

Colsen

Ben & Karbie, Colsen & Bates

Het 2e lid van Ben & Karbie aka Colsen & Bates is sinds zijn verhuis naar het muziekcentrum genaamd Berlijn iets moeilijker naar België te lokken. Daarom zijn we dan ook meer dan verheugd om hem dit jaar te mogen verwelkomen.

De brede smaak en diepgaande kennis van deze muzikale kunstenaar kent zijn gelijke niet.

Jaen

Drempel

Net zoals vorig jaar hebben wij graag oog voor jong & opkomend talent. Als jonge snaak is hij dé man achter het succesvolle Haus concept in de Opwijkse Nijdrop waar hij geregeld de grootste namen in de Belgische scene uitnodigt.

Wij nodigen hem graag uit om zijn kunnen te komen vertonen in Wichelen als waardige opwarmer voor onze closing.

Klaus & Juan

HUME, Bar Belle Vie

Onze huisdj's en mede-organisatoren zijn uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Hun closing op onze opening vorig jaar evenals hun andere optredens staan nog op menig netvlies gebrand.

Zo schopten ze het zelfs tot de main room in Kompass Club en werden ze geselecteerd voor de verkiezing van de DJ TOP 100 van Redbull Electropedia!

Met hun mix van nieuwe en oude classics laten ze jullie zowel op dag 1, 2, 3 als 4 mijmeren naar vervlogen tijden.