Zaterdag 12 mei 2018

Met o.a. Riva Starr & Iris Menza

Event

Programma

Riva Starr (IT)

Snatch Records

De in Londen gevestigde Napolitaan is bijna 20 jaar actief in de business. Zowel zijn producties als zijn sets zijn erg eclectisch en vaak vernieuwend in het Genre.

Met releases op Defected Records & Hot Creations en samenwerkingen met levende legendes zoals Green Velvet is hij nog steeds"on top of his game".

Iris Menza

FloorFiller, FloorBookings

Deze artieste van de FloorFiller-stal staat zowel in binnen- als buitenland erg hoog aangeschreven. Haar unieke sound die ze creƫert door haar mix van Deep House, Dub-Tech & Techno maakte haar tot graag geziene gaste in onder meer Sisyphos Berlin & Sankeys Ibiza.

Heisa

Spektrum, Rimbu, Bar Belle Vie

De in Aalst residerende Heisa maakt al enkele jaren het mooie weer in het lokale nachtleven. Steevast weet hij het publiek op zijn hand te krijgen met zijn uitstekende platenkeuze doorrijgd met "hidden gems". Welcome home Heisa!

Steve Reznik b2b polska

Secret Garden

Kleurrijk duo dat sinds enkele jaren de handen in elkaar slaat voor Secret Garden. Ze stonden beiden al op talloze events in de streek en ver daarbuiten. Vorig jaar kon je ze afzonderlijk komen bewonderen, dit jaar laten we ze hun favoriete platen bundelen!

Lance Vance

Fever 105

Lance Vance is een van de strafste nieuwe verschijningen van het laatste jaar. Zijn verfrissende Minimal-Tech sound bracht hem al meermaals naar Decadance waar hij ook zijn Fever 105-concept huisvest. Samen met Pablito vormt hij tevens Los Gringos, een 21e eeuwse disco-interpretatie.

Klaus & Juan

HUME, Bar Belle Vie

Onze huisdj's en mede-organisatoren zijn uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Hun closing op onze opening vorig jaar evenals hun andere optredens staan nog op menig netvlies gebrand.

Zo schopten ze het zelfs tot de main room in Kompass Club en werden ze geselecteerd voor de verkiezing van de DJ TOP 100 van Redbull Electropedia!

Met hun mix van nieuwe en oude classics laten ze jullie zowel op dag 1, 2, 3 als 4 mijmeren naar vervlogen tijden.