Woensdag 9 mei 2018

Met Jaydee & Red D ft. Lady Linn

Event

Programma

Jaydee (NL)

R&S Records, Plastic Dreams

Robin Albers aka Jaydee is sinds de jaren 90 tot op de dag van vandaag één van Nederlands grootste exportproducten. Met zijn tijdloze klassieker “Plastic Dreams” op het iconische Belgische label R&S Records brengt hij tot op de dag van vandaag menig dansvloer in vervoering.

In het gouden tijdperk van onze discotheken was hij een graag geziene gast in de Zillion en andere danstempels. Op Bar Belle Vie komt hij bijgevolg zowel jong als oud bekoren.

Red D ft. Lady Linn

We Play House Recordings

Onze headliner van vorig jaar was meer dan terecht hét hoogtepunt van onze eerste editie in 2017. Blindelings vertrouwen wij opnieuw in de klasse van deze 2 toppers om jullie wederom te laten swingen op beats van vroeger en nu.

De labelbaas van het wereldwijd gekende We Play House Recordings in combinatie met de meest zoetgevooisde stem van ons Groot-Wichelen. “A match made in heaven” als je het ons vraagt!

Bates & Sax

Bar Belle Vie

Gilles 'Bates' Taragola is sinds meer dan een decenium geen onbekende meer in onze contreien voor wie geregeld eens op stap gaat.

Het voormalig lid van Ben & Karbie aka Colsen & Bates brengt ditmaal een topmuzikant vergezeld van zijn koperblazer met zich mee.

Zomerse vibes all the way!

Klaus & Juan

HUME, Bar Belle Vie

Onze huisdj's en mede-organisatoren zijn uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Hun closing op onze opening vorig jaar evenals hun andere optredens staan nog op menig netvlies gebrand.

Zo schopten ze het zelfs tot de main room in Kompass Club en werden ze geselecteerd voor de verkiezing van de DJ TOP 100 van Redbull Electropedia!

Met hun mix van nieuwe en oude classics laten ze jullie zowel op dag 1, 2, 3 als 4 mijmeren naar vervlogen tijden.

Medulla

RESIDENCE, Bar Belle Vie

Een rijzend talent uit ons eigenste Schellebelle die blijft bouwen aan zijn weg hogerop. Als organisator van Residence verdiende hij al meer dan zijn strepen.

Intussen is hij ook een graag geziene gast in de betere clubs in onze streek. Reden te meer om hem opnieuw op jullie los te laten!

Pablito

Fever 105

Deze muziekliefhebber en verzamelaar van de meest eclectische vinyls steekt sinds vorig jaar zijn hoofd boven water in de house-scene.

Hij heeft de eer en het genoegen om onze vernieuwde tuin op te warmen voor 4 intense dagen. Keep an eye on this guy!