Vrijdag 25 mei 2018

Met o.a. Benny Rodrigues

Event

Programma

Benny Rodrigues (NL)

Desolat, HYTE, Ibiza

Rotterdams finest komt op onze vrijdageditie het beste van zichzelf geven. Als voornaamste lid van het Desolat label van Loco Dice levert hij regelmatig kunstwerkjes af. Van Kiesgrübe tot Ibiza brengt hij moeiteloos de dansvloer in vervoering!

Rupert Harvey & JLN

Kompass Klub, Nachtwacht

De Nachtwacht-founders stellen nooit teleur. Weinig duo’s die zo complementair en op elkaar ingespeeld zijn als deze 2! Hun residency in Kompass Klub kwam dan ook niet uit de lucht gevallen, evenals gigs op Thé Dansant, Tomorrowland en in elke noemenswaardige Belgische club.

Medulla b2b Heisa

RESIDENCE, Spektrum, Bar Belle Vie

Na afzonderlijk hun kunnen te komen demonstreren in het 1e weekend doen ze hun magie nog eens over op dag 3! Met hun "deeper love" en een extended set trappen ze weekend 2 op gang! Kwaliteit verzekerd.

Klaus & Juan

HUME, Bar Belle Vie

Onze huisdj's en mede-organisatoren zijn uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Hun closing op onze opening vorig jaar evenals hun andere optredens staan nog op menig netvlies gebrand.

Zo schopten ze het zelfs tot de main room in Kompass Club en werden ze geselecteerd voor de verkiezing van de DJ TOP 100 van Redbull Electropedia!

Met hun mix van nieuwe en oude classics laten ze jullie zowel op dag 1, 2, 3 als 4 mijmeren naar vervlogen tijden.